Leerkrachtassistent Estafette: digibordsoftware bij de methode

Geeft u les met het digibord? Dan is de Leerkrachtassistent Estafette een waardevolle aanvulling. Het programma ondersteunt uw instructie en verlevendigt uw lessen. De Leerkrachtassistent Estafette is beschikbaar voor groep 4 tot en met 8.

Effectieve instructie

Onderzoek van de onderwijsinspectie toont aan: er bestaat een duidelijk verband tussen de kwaliteit van de instructie en de leesprestaties van leerlingen. Estafette biedt u met de Leerkrachtassistent een bijzonder hulpmiddel. Uw instructie wordt efficiƫnter, het leerrendement van uw leesonderwijs stijgt. De software van de Leerkrachtassistent is praktisch in gebruik en geschikt voor elk digitaal schoolbord. U kunt het programma op verschillende momenten inzetten. Natuurlijk tijdens de instructie, maar ook bij de introductie en afronding.

Herkenbare structuur

De Leerkrachtassistent sluit naadloos aan op de lesopbouw zoals die in de handleiding beschreven staat. Om met het programma te kunnen werken, hoeft u de organisatie van uw lessen niet te wijzigen.

Aansprekend voor leerlingen

Met de Leerkrachtassistent maakt u uw lessen interactiever en leuker. Zo kunnen leerlingen heel bijzonder een dialoog presenteren.

Demoprogramma's

Heeft u de presentatie hierboven al bekeken? Dan heeft u gezien wat u allemaal met het programma kunt doen. Ervaar het nu ook zelf met de demoprogramma's.

Zelf proberen? Neem een proefabonnement!

In de bovenstaande presentatie en de demo's ziet u wat u allemaal met het programma kunt doen. Probeer de software nu ook zelf. Geheel vrijblijvend, 3 maanden lang, en ontdek hoe leuk en leerzaam de Leerkrachtassistent van Estafette is. Meld u hier eenvoudig aan of neem contact op met uw basisschoolleverancier.

Deel met anderen